Vinteraktivitet: Skridskoåkning

2020-01-23 - 19:00

Östermalms IP, Fiskartorpsvägen 2, Stockholm

Just nu lyser Vintervädret med sin frånvaro, men vi hoppas på kallare temperaturer så att vi kan åka skidor och mer skridskor i februari.

Skridskor/långfärdsskridskor på Östermalms IP

I år blir det tre tillfällen med skridskor på Östermalms IP. Vi får hjälp med tekniska tips av kunniga instruktörer, ett utmärkt tillfälle om det var länge sen du åkte eller om du vill komma i gång inför säsongen. Ha med egen utrustning, säg till om du inte har, så kan vi se om det går att lösa.

Datum: 23/1, 6/2 och 20/2

Plats: Östermalms IP, vilket du kan säga om du beställer taxi. Adressen är Fiskartorpsvägen 2. Vi ses i gången vid omklädningsrummet, ring Anna om du behöver mötas upp.

Tid: Samling 19:00 istid kl. 19.30. Slut ca 21.

Anmälan: Görs senast den 21/1, 4/2 och 18/2 på hemsidan eller till Anna Nilsson:073-102 54 80. Meddela om du behöver ledsagare. Det är jätteviktigt att du kommer om du anmält dig, då vi ju anpassar antalet instruktörer och ledsagare efter det.

Skridskotur på Drevviken

Skulle isen lägga sig och bli säker hoppas vi kunna ha en lördag eller söndag under februari, då vi gör en lite längre tur på Drevviken. Det går inte att bestämma datum nu, men anmäl intresse redan nu så återkommer vi något är på gång. För en sådan tur krävs lite skridskovana.

Varmt välkomna!

Hälsar Anna

Det går inte längre att anmäla sig på denna aktivitet.