Nationaldagsfirande och Orhemsvarvet

2020-06-06 - 11:30

Klubbstugan, Orhems Skogsväg 31, Stockholm

I dessa Coronatider gör vi ett försök till repris på förra årets succé med Orhemsvarvet. Vi som är på plats är friska och krya, vi håller oss utomhus och försöker hålla socialdistans efter bästa förmåga. I år tänkte vi göra det ännu lite häftigare med Nationaldagsfirande på samma gång, kan det bli bättre? Detta evenemang är för alla, stora som små, gamla som unga, alla som tycker om att vara ute i Orhem och alla som tycker om att röra på sig. Vi mäter upp ett varv på drygt 1 km som du får gå, jogga eller springa. Vi håller på i en timme och sen får vi se hur många varv vi fått ihop tillsammans. Några olika priser utlovas och Nationaldagen till ära, även flaggor och Nationalsång.

Det kommer att finnas vätskekontroll vid stugan, så man har möjlighet att fylla på vätske- och energiförråden under loppet. Där passar det också bra att stå och heja, för dig som inte är sugen på att gå med.

Efteråt grillar vi korv tillsammans och kanske tar vi ett dopp i Drevviken.

Datum: Lördagen den 6 juni.
Tid: Samling: Kl. 11.30. Starten går kl. 12.00 och vi håller på fram till 13.00. Därefter bad, korvgrillning och Nationaldagsfirande.

Ledsagning
Säg till om du behöver ledsagare.

Kostnad
50kr, inkl. startavgift, korv och dryck. Betalas på plats, kontant eller med swish.

Ansvarig:
Anna Nilsson, tel 073-102 54 80

Anmälan senast 4 juni

 

Det går inte längre att anmäla sig på denna aktivitet.